A cook's tour of france
41,99 $

A cook's tour of france

GABRIEL GATÉ
éDITION HARDIE GRANT BOOKS



A cook's tour of france

GABRIEL GATÉ

41,99 $ 41,99 $
Régulier: 41,99 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Expédié en 2 à 12 semaines si l’article est disponible chez le fournisseur.
Résumé
An authentic collection of regional recipes from native French chef Gabriel Gate gathers together the classic recipes from more than a dozen iconic regions of France. France is home to outstanding fish and seafood, excellent wines and liqueurs, extraordinary cheeses, a unique range of charcuteries, and delicious bread, cakes, and patisseries, making it one of the world's favorite foodie destinations. Gate selects the best dishes from each of the regions, such as chicken casserole vallee d'auge from Normandy, duck ballotine from the Vendee region, scampi and artichoke crepes from Brittany, the colorful ratatouille with lemon chantilly from Provence and, of course, lovely desserts, as only the French can conjure, including the luscious strawberry tart from the Loire Valley or rum savarin from the Lorraine region. Gate's knowledge and passion are expressed with an eloquent, informed, and familiar manner that make for a great introduction to French cuisine.
Détails
Titre
A cook's tour of france
Auteur
Prix
41,99 $
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Nombre de pages
224
Date de publication
2016-09-13
Dimensions
25 x 20 cm
ISBN
9781743790182
Code Interne
2086415
Numéro de produit
11412216

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.