Advances in dairy ingredients
263,95 $

Advances in dairy ingredients

MARY ANN AUGUSTIN, GEOFFREY SMITHERS


Advances in dairy ingredients

MARY ANN AUGUSTIN, GEOFFREY SMITHERS

263,95 $ 263,95 $
Régulier: 263,95 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology. Market and manufacturing trends and opportunities are aligned with the latest science tools that provide the foundation to successfully and rapidly capture these opportunities. Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients brings together food scientists, industry specialists, and marketers from around the world to provide unique insight into the scientific basis for the success of dairy ingredients in modern food products, and a glimpse into the future of new dairy ingredients and foods on the horizon.
Détails
Titre
Advances in dairy ingredients
Prix
263,95 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2012-11-30
ISBN
9781118448274
Code Interne
2173884
Numéro de produit
2173884
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.