Barley for food and health
154,00 $

Barley for food and health

C. WALTER NEWMAN, ROSEMARY K. NEWMAN


Barley for food and health

C. WALTER NEWMAN, ROSEMARY K. NEWMAN

154,00 $ 154,00 $
Régulier: 154,00 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
With coverage of chemistry, genetics, and molecular breeding, this book provides comprehensive and current information on barley types, composition, characteristics, processing techniques, and products. Its emphasis on the nutritional and health benefits of barley is especially timely with the FDA s 2005 confirmation of barley s cholesterol-lowering properties. This resource discusses barley s role in breads and related products, and reviews its health benefits, biotechnology, and breeding applications. This is the definitive resource for cereal chemists, food scientists, nutritionists, grain and food processors, and students in appropriate courses.
Détails
Titre
Barley for food and health
Prix
154,00 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2008-09-11
ISBN
9780470371220
Code Interne
2174174
Numéro de produit
2174174
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.