Cooking sous vide
31,95 $

Cooking sous vide

THOMAS N. ENGLAND
éDITION ALPHA BOOKS



Cooking sous vide

THOMAS N. ENGLAND

31,95 $ 31,95 $
Régulier: 31,95 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Expédié en 2 à 12 semaines si l’article est disponible chez le fournisseur.
Résumé
Sous Vide (which is French for "under vacuum") is the process of cooking foods, like meats and vegetables, in sealed bags submerged in a water bath that is maintained at a constant temperature. The result is food that is cooked nearly perfectly because of precise temperature control that virtually eliminates the possibility of over-or under-cooking food. The slow, controlled method of sous vide results in meats and vegetables that have a much more delicate texture than if being cooked at high temperatures. Cooking Sous Vide covers the basics of how sous vide works, buying the right equipment, how to season sous vide foods, and how to cook sous vide safely, while achieving optimum results. Over 70 recipes, with beautiful color photography, are featured throughout.
Détails
Titre
Cooking sous vide
Éditeur
Prix
31,95 $
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Date de publication
2016-10-11
ISBN
9781465453495
Code Interne
2097929
Numéro de produit
11491799

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.