Descriptvie sensory analysis in practice
215,94 $

Descriptvie sensory analysis in practice

MAXIMO C. GACULA


Descriptvie sensory analysis in practice

MAXIMO C. GACULA

215,94 $ 215,94 $
Régulier: 215,94 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
In defining sensory properties of products, descriptive techniques that utilize trained panels are used. Arthur D. Little, Inc. pioneered a desriptive technique in the 1950's known as the "Flavor Profile" that laid the foundation for the development of current desriptive techniques used today in academia and industry.

Several collections of published papers are reprinted in this book. The main areas covered include dairy products, meats, alcoholic beverages, textile materials and general applications. In addition, Dr. Gacula has prepared 40 pages of new text material on (1) Descriptive Sensory Analysis Methods, and (2) Computer Software.

Methods for statistical systems (SAS) computer programs are provided


Détails
Titre
Descriptvie sensory analysis in practice
Prix
215,94 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2008-06-02
ISBN
9780470384817
Code Interne
2172059
Numéro de produit
2172059
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.