Eating culture
46,95 $

Eating culture

GILLIAN CROWTHER

46,95 $ 46,95 $
Régulier: 46,95 $
Rabais: 0,00 $  (0%)
À paraître
Résumé
From ingredients and recipes to meals and menus across time and space, Eating Culture is a highly engaging overview that illustrates the important role that anthropology and anthropologists have played in understanding food, as well as the key role that food plays in the study of culture. The new edition, now with a full-colour interior, introduces discussions about nomadism, commercializing food, food security, and ethical consumption, including treatment of animals and the long-term environmental and health consequences of meat consumption. "Grist to the Mill" sections at the end of each chapter provide further readings and "Food for Thought" case studies and exercises help to highlight anthropological methods and approaches. By considering the concept of cuisine and public discourse, this practical guide brings order and insight to our changing relationship with food.
Détails
Titre
Eating culture
Auteur
GILLIAN CROWTHER
Éditeur
UNIVERSITY OF TORONTO PRESS
Prix
46,95 $
Sujet
QUESTIONS AGRAIRES
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Date de publication
2018-04-01
ISBN
9781487593292
Code Interne
2414291
Numéro de produit
12947941

Magasins avec au moins 1 exemplaire

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin, car il peut y avoir un léger écart avec la disponibilité affichée sur notre site.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Le produit n'est présentement pas disponible en succursale.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.