Food materials science and engineering
263,99 $

Food materials science and engineering

BHESH BHANDARI


Food materials science and engineering

BHESH BHANDARI

263,99 $ 263,99 $
Régulier: 263,99 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control.

The opening chapter will define the scope and application of food materials science, explaining the relationship between raw material structure and processing and quality in the final product. Subsequent chapters will examine the structure of food materials and how they relate to quality, sensory perception, processing attributes and nutrient delivery. The authors also address applications of nanotechnology to food and packaging science. Methods of manufacturing food systems with improved shelf-life and quality attributes will be highlighted in the book.


Détails
Titre
Food materials science and engineering
Prix
263,99 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2012-07-30
ISBN
9781118373934
Code Interne
2169489
Numéro de produit
2169489
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.