Handbook of food analytical chemistry, volume 1
319,99 $

Handbook of food analytical chemistry, volume 1

COLLECTIF


Handbook of food analytical chemistry, volume 1

COLLECTIF

319,99 $ 319,99 $
Régulier: 319,99 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
Emphasizing effective, state-of-the art methodology and written by recognized experts in the field, the Handbook of Food Analytical Chemistry is an indispensable reference for food scientists and technologists to enable successful analysis.
* Provides detailed reports on experimental procedures
* Includes sections on background theory and troubleshooting
* Emphasizes effective, state-of-the art methodology, written by recognized experts in the field
* Includes detailed instructions with annotated advisory comments, key references with annotation, time considerations and anticipated results

Détails
Titre
Handbook of food analytical chemistry, volume 1
Auteur
Prix
319,99 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2005-09-02
ISBN
9780471709091
Code Interne
2169702
Numéro de produit
2169702
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.