Knife skills illustrated
37,50 $

Knife skills illustrated

PETER HERTZMANN


Knife skills illustrated

PETER HERTZMANN

37,50 $ 37,50 $
Régulier: 37,50 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Habituellement expédié en 2 à 12 semaines
Résumé
Don't be surprised if it changes the way you cook. Knives are the most common pieces of equipment in the kitchen, yet few cooks know the basic techniques that can allow them to carve, chop, slice, and mince effectively. Peter Hertzmann teaches you skills that encompass everything you need to do with a knife in the kitchen, whether you're a four-star chef or an at-home beginner. This comprehensive guide fills a gaping void in culinary literature. - Over 800 step-by-step illustrations for right- and left-handed cooks. - Exact instructions on how to do everything: mince onions, julienne ginger, bone trout, carve turkey. - How to select the best knives and cutting boards. - Directions for proper knife maintenance. - 2-color throughout; 800 drawings.
Détails
Titre
Knife skills illustrated
Prix
37,50 $
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Date de publication
2007-07-31
ISBN
0393061787
Code Interne
868998
Numéro de produit
165528272

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.