Make your own bacon and ham and other salted, smoked and cured meats
18,99 $

Make your own bacon and ham and other salted, smoked and cured meats

PAUL PEACOCK


Make your own bacon and ham and other salted, smoked and cured meats

PAUL PEACOCK

18,99 $ 18,99 $
Régulier: 18,99 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Expédié en 2 à 12 semaines si l’article est disponible chez le fournisseur.
Résumé
There is a trend towards artisanal food preparation at home and preserving your own meat in the kitchen is increasingly popular. This book is based on traditional recipes and is a practical guide to curing all sorts of meat, from the ever-popular sausage and bacon through to making your own salamis, pates and galantines.
Détails
Titre
Make your own bacon and ham and other salted, smoked and cured meats
Auteur
Prix
18,99 $
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Date de publication
2016-11-29
ISBN
9781845285920
Code Interne
2104819
Numéro de produit
11537909

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.