Nondestructive testing of food quality
310,80 $

Nondestructive testing of food quality

JOSEPH IRUDAYARAJ, CHRISTOPH REH


Nondestructive testing of food quality

JOSEPH IRUDAYARAJ, CHRISTOPH REH

310,80 $ 310,80 $
Régulier: 310,80 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
The expert contributors to Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets. Readers learn how the competencies of product knowledge, process understanding, instrumentation, principles of sensing, process control, and analytical methodology are required to turn an application into success. The broad-based coverage of topics addresses the most dominant sensor technologies keeping in mind the research initiatives advancing these technologies not only in food but also in the pharmaceutical sectors. Coverage includes: ultrasound, near infrared spectroscopy, mid-infrared spectroscopy, Raman spectroscopy, hyperspectral imaging systems, magnetic resonance imaging, electronic nose, z-nose, biosensors, microwave absorption, and nanoparticles and colloids as sensors.
Détails
Titre
Nondestructive testing of food quality
Prix
310,80 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2008-06-02
ISBN
9780470388280
Code Interne
2172464
Numéro de produit
2172464
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.