Nutrition for foodservice and culinary professionals: student study guide 9th ed.
48,95 $

Nutrition for foodservice and culinary professionals: student study guide 9th ed.

KAREN E DRUMMOND, LISA M BREFERE
éDITION WILEY JOHN & SONS



Nutrition for foodservice and culinary professionals: student study guide 9th ed.

KAREN E DRUMMOND, LISA M BREFERE

48,95 $ 48,95 $
Régulier: 48,95 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Expédié en 2 à 12 semaines si l’article est disponible chez le fournisseur.
Résumé
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 9th Edition is the definitive resource that helps readers use nutritional principles to evaluate and modify menus and recipes and to respond to customer's critical questions and dietary needs. The Ninth Edition includes a discussion of the 2015 Dietary Guidelines for Americans and key updated content. More photographs, charts, and recipes are used to effectively convey nutrition concepts and applications in a visual manner. From students in culinary arts, hospitality management, and nutrition and dietetics programs to practicing culinary and management professionals, this book will be an invaluable reference. This edition is updated and revised to reflect the 2015 Dietary Guidelines for Americans.
Détails
Titre
Nutrition for foodservice and culinary professionals: student study guide 9th ed.
Prix
48,95 $
Collection
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Nombre de pages
240
Date de publication
2016-08-03
Dimensions
27 x 21 cm
ISBN
9781119271772
Code Interne
2114307
Numéro de produit
11609439

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.