Octaphilosophy: the eight elements of restaurant andré
79,95 $

Octaphilosophy: the eight elements of restaurant andré

ANDRÉ CHIANG, LOTTA JÖRGENSEN
éDITION PHAIDON



Octaphilosophy: the eight elements of restaurant andré

ANDRÉ CHIANG, LOTTA JÖRGENSEN

79,95 $ 79,95 $
Régulier: 79,95 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
En stock - Expédié en 48 heures.
Résumé
The culinary philosophy of premiere chef André Chiang, whose Restaurant André is in the top 50 world's best restaurants list. Headed up by chef-owner André Chiang, Restaurant André's menu centres around his 'Octaphilosophy' taking into account Chiang's eight elements of gastronomy: salt, texture, memory, purity, terroir, south, artisan and uniqueness. Octaphilosophy, explores one year in his restaurant. Including snacks, mains and sweets over each season, and the stories and processes behind each dish, Chiang will share his unique approach to food combining the technical precision of Asian gastronomy with the Western culinary preference for produce, producers and seasonality. This volume includes 150 recipes, 95 full dishes, 22 fermented juices and 33 basic recipes. Heavily illustrated with photos of the working kitchen, and the final results, Octaphilosophy will be one of the first cookbooks to capture the emerging gastronomic scene in Asia and its leading proponent.
Détails
Titre
Octaphilosophy: the eight elements of restaurant andré
Éditeur
Prix
79,95 $
Collection
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Nombre de pages
304
Date de publication
2016-04-27
Dimensions
30 x 20 cm
ISBN
9780714871158
Code Interne
2103912
Numéro de produit
11529078

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.