The Science of good cooking
40,00 $

The science of good cooking

COLLECTIF


The Science of good cooking

COLLECTIF

40,00 $ 40,00 $
Régulier: 40,00 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Expédié en 2 à 12 semaines si l’article est disponible chez le fournisseur.
Résumé
In this radical new approach to home cooking, we use science to explain what goes on in the kitchen. Unlike other food science books, we make a direct and practical connection between the science and the cooking. We divide the book into 50 core principles, support them through detailed yet friendly explanations, bring them alive with color illustrations and inventive experiments, and reinforce them through recipes that put the principle to work. At Cook's Illustrated, we've been asking why in the kitchen for over 20 years and often find our answers in science. We believe good science makes great food and that understanding basic science will make you a great cook.
Détails
Titre
The Science of good cooking
Auteur
Prix
40,00 $
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Date de publication
2013-05-21
ISBN
9781933615981
Code Interne
1317833
Numéro de produit
165540533

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.