Seafood processing
255,95 $

Seafood processing

IOANNIS S. BOZIARIS


Seafood processing

IOANNIS S. BOZIARIS

255,95 $ 255,95 $
Régulier: 255,95 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers the whole range of current processes which are applied to seafood, as well as quality and safety aspects. The first part of the book (‘Processing Technologies’) covers primary processing, heating, chilling, freezing, irradiation, traditional preservation methods (salting, drying, smoking, fermentation, etc), frozen surimi and packaging. The subjects of waste management and sustainability issues of fish processing are also covered. In the second part (‘Quality and Safety Issues’), quality and safety analysis, fish and seafood authenticity and risk assessment are included.

 


Détails
Titre
Seafood processing
Prix
255,95 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2013-11-13
ISBN
9781118346198
Code Interne
2170607
Numéro de produit
2170607
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.