Sous vide at home: the modern technique for perfectly cooked meals
47,00 $

Sous vide at home: the modern technique for perfectly cooked meals

LISA Q. FETTERMAN


Sous vide at home: the modern technique for perfectly cooked meals

LISA Q. FETTERMAN

47,00 $ 47,00 $
Régulier: 47,00 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Expédié en 2 à 12 semaines si l’article est disponible chez le fournisseur.
Résumé
Sous vide has been a popular cooking technique in restaurants for years, offering tender and succulent dishes cooked to perfection. Now, from the creator of Nomiku--the first affordable sous vide machine--comes this easy-to-follow cookbook that clearly illustrates how to harness the power of sous vide technology to achieve restaurant-quality dishes in the comfort of your own kitchen. Discover the stress-free way to cook a delicious (and never dry!) Thanksgiving turkey along with all the trimmings, classics like Perfect Sous Vide Steak and Duck Confit, and next-level appetizers like Deep Fried Egg Yolks. Including over 100 recipes for everything from Halibut Tostadas, Grilled Asparagus with Romesco, and Chicken Tikka Masala, to Dulce de Leche, Hassle-Free Vanilla Ice Cream, and even homemade Coffee-Cardamom Bitters, Sous Vide at Home has you covered for every occasion.
Détails
Titre
Sous vide at home: the modern technique for perfectly cooked meals
Éditeur
Prix
47,00 $
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Nombre de pages
288
Date de publication
2016-11-01
ISBN
9780399578069
Code Interne
2118322
Numéro de produit
11630209

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.