The science of food
39,99 $

The science of food

THE EDITORS OF POPULAR SCIENCE
éDITION WELDON OWEN



39,99 $ 39,99 $
Régulier: 39,99 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Expédié en 2 à 12 semaines si l’article est disponible chez le fournisseur.
Résumé
Look carefully at the end of that fork-what's on it? The Science of Food demystifies 100 foodstuffs that we eat every day-and gives you recipes, food hacks, and cooking tips for eating it better. Every day, we put an untold number of ingredients into our bodies-from a banana and coffee at the breakfast table to salami on rye at lunch, from a post-work glass of wine to a chicken breast atop a heap of greens. But what are these ingredients, exactly? What are they made of, how are they harvested or manufactured, what do various cooking methods do to them, why do they taste good, and how do they impact are bodies? The Science of Food takes 100 of the world's best-loved foods and explains the science taking place right on your plate.
Détails
Titre
The science of food
Éditeur
Prix
39,99 $
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Date de publication
2017-11-21
ISBN
9781616288358
Code Interne
2094622
Numéro de produit
11472207

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.