Thermal processing of ready-to-eat meat products
288,95 $

Thermal processing of ready-to-eat meat products

C. LYNN KNIPE, ROBERT E. RUST


Thermal processing of ready-to-eat meat products

C. LYNN KNIPE, ROBERT E. RUST

288,95 $ 288,95 $
Régulier: 288,95 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre numérique non disponible
Résumé
Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experienced and knowledgeable people in the meat industry on this subject, the book addresses all technical and regulatory aspects of the production of RTE meat products, such as heat and mass transfer, pathogen lethality, post-packaging pasteurization, sanitary design, predictive equations and supportive documentation for HACCP.
Détails
Titre
Thermal processing of ready-to-eat meat products
Prix
288,95 $
Sujet
Format Poche
Non
Langue
Français/French
Date de publication
2009-08-14
ISBN
9780813808536
Code Interne
2174300
Numéro de produit
2174300
Format numérique
pdf
Protection
Adobe DRM
Entrepôt Numérique
NUMILOG

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.