Whole beast butchery
57,00 $

Whole beast butchery

RYAN FARR, BRIGIT BINNS


Whole beast butchery

RYAN FARR, BRIGIT BINNS

57,00 $ 57,00 $
Régulier: 57,00 $
Rabais: 0,00 $ (0%)
Livre en anglais
Habituellement expédié en 2 à 12 semaines
Résumé
DIY fever + quality meat mania = old-school butchery revival! Artisan cooks who are familiar with their farmers market are now buying small farm raised meat in butcher-sized portions. Dubbed a rock star butcher by the New York Times, San Francisco chef and self-taught meat expert Ryan Farr demystifies the butchery process with 500 step-by-step photographs, master recipes for key cuts, and a primer on tools, techniques, and meat handling. This visual manual is the first to teach by showing exactly what butchers know, whether cooks want to learn how to turn a primal into familiar and special cuts or to simply identify everything in the case at the market.
Détails
Titre
Whole beast butchery
Éditeur
Prix
57,00 $
Collection
Format Poche
Non
Langue
Anglais/English
Nombre de pages
240
Date de publication
2011-11-10
Dimensions
26 x 21 cm
ISBN
9781452100593
Code Interne
1215760
Numéro de produit
165538879

Notre conseil

Avant de vous déplacer, nous vous recommandons de téléphoner au magasin pour vérifier le stock.

Ville: (Changer).

exemplaire(s)
Ce produit est actuellement non disponible en magasin.
Nous n'avons pas pu trouver une succursale pour le code postal donné. Veuillez en essayer un autre.